onsdag 11 juni 2014

SLALOMBACKEN REJS

 Igår kväll var det XCO TT på Ny lagda banan vid Kvisthamra slalombacke. Vi var 9 st startande i denna strålande sommar kväll. Det var lite extra kul race och sparring då Ville Olsson från Täby MTB och Jesper Andersson från team corratec var på plats för att testa banan och rejsa.

Jesper tog starten och körde på bra i början men efter ett halvt varv gick Ville om och Jesper vinka för mig. Jag tog häng på Ville och hängde med men körde lite jojo bakom Ville då jag tappa uppför men körde ifatt på flacken. Men på andra varvet in i ROCK GARDENLAKE FOREST TRACK så slant framhjulet på en sten mitt i ROCK GARDEN och jag krascha och punka i fram. Men jag tog mig sakta körandes till parkeringen där det fanns en pump och med vätskan i däcket tog det ca 7-8 min så hade den lilla sprickan tätnat så jag kunde fortsätta. Men dagens race var förstört för mig. Jag körde iallafall de 5 varv som var tänkt. Ville var snabbast idag och näst snabbast var Jesper. Jätteskoj med så många startande på ett kvällsrace mitt i veckan.
Mina tider från banan: 8:45 (punkavarv) 9:29, 9:10, 9:27 min. Hade en maxpuls på 178 idag oxå och det är den högsta maxpulsen för i år. Medelpulsen blev förstörd då jag mecka med däck för mycket varv 2. Nya tränings tag idag!!!
  FLER BILDER FRÅN REJSET HÄR.

Har ju en NYHET på hojen som ska monteras idag och som jag bloggar om när jag testa lite ..)))

GT klättrar uppför l"WORLD CUP UPHILL".