söndag 8 juni 2014

LITE FÖR MYCKET BAN ARBETE

Lite för många timmar nedlagda på xco banan men resultatet blev superkanon!! Det kan man ju vara nöjd med!!!
 Blev arbete med kvisthamra bikepark xco bana idag. Det var planerat att göra banan helt klar idag och efter arbete från 7:30 till 13:00 så var banan klar. Nu ska jag hålla upp lite med utvecklingen av banan och koncentrera mig på min egen träning. Men helt släpper jag inte banan. Det ska ju doseras några kurvor och något till hopp ska byggas men det tar jag tag i när jag får över lite tid. Hittills har det varit hysteriskt jobbande på all tid man fått över och till och med träningen har blivit lidande och det påverkar resultaten direkt. Men resultatet av banan kan man inte vara missnöjd med. Jag är grymt nöjd med resultatet och hur banan blev. Idag gjordes ju hopprakan klar som var sista stora jobbet. Blir grymt när det satt sig, just nu är det lite för mjukt för att hoppa.
Från imorrn ska fokus ligga på SM och VM.
På tisdag kl 19:00 kr vi ett mtb xco TT på kvisthamra banan. Det ska bli skoj att få rejsa på hela banan, ................äntligen!!!
Simon är såååå morgonpigg så tidigt imorse var vi och besikta badplatsen. Där tog jag årets premiär dopp senare på dagen :.))

En bild till från xco banan i motsatt åkriktning, ser inbjudande ut!!!