onsdag 26 april 2017

NORDISKA MÄSTERSKAPEN

Fortsatt trist väder. Hela april har varit mest kall och bedrövlig vädermässigt. Men inget man kan göra åt det förutom att gnälla lite extra. Dagens träning blev inomhus på trainer och jag körde 30 st 20/40 sekundare. Det gick inget vidare men jag genomförde iallafall passet. Annars har det varit en hel del vardagsbestyr hela dagen lång så riktigt slut nu på kvällen. Roligaste var att Simon ville klippa sig som Marcus&Martinius. Sagt och gjort så förvandlades den ruffsiga lilla pojken till värsta tjejmagneten. Urtjusig blev han!!!

Noterade idag på Vårgårda mtb facebook sida att Nordiska Mästerskapen ska gå på Vårgårdas mtb xc tävling som oxå är Swecup den 14 maj.
Jätteskoj!!! Men oxå väldigt märkligt att Nordiska Mästerskapen nästan är en av de hemligaste tävlingar som finns.
Just nu är det bara på facebook det står att det är Nordiska Mästerskapen. På inbjudan eller på Vårgårdas hemsida står inget om det. Kan även tycka det är lite dåligt att man får reda på att det är ett mästerskap med bara 2 veckor kvar. Mästerskap borde stå i kalenden tidigare. Inte konstigt att Nordiska får dålig prio av cyklister. Men hur som helst är det kul och jag kommer att köra!!