tisdag 4 april 2017

PÅ STIGEN IGEN


Efter helgens kassa träning och svacka så vilade jag helt igår. Idag så tränade jag igen och det blev cykelpendling med korta besök på kvisthamrabanan och campusbanan samt lite bål träning. När jag kom hem så blev det trainer 4*4 minutare och idag svarade kroppen och benen fint. Blev rekord tid upp Col De Peyresourde backen. Nöjd med det då det känts så segt i helgen. Imorrn tänkte jag köra på hemma xc banan.

Appropå läget med Norrtäljes XC banor så är det rätt mycket snö kvar på Kvisthamrabanan i slalombacken så den banan får man nog vänta ca 2 veckor till innan man kan köra. Men skogsdelarna är torra. Behövs bara krattas. 

Campusbanan är strålande fin just nu förutom att den oxå behövs krattas. Ska försöka få lite tid i helgen att kratta campusbanan för lördagen den 22 april ska det bli ett XC TT på den banan kl 10:00.

Nu på lördag så blir det XC TT på Högdalstoppen kl 10:00. Henrik Mård som håller i det rejset. Det ser jag fram emot då Högdalstoppen är en riktig kuperad och rolig XC bana.