lördag 15 december 2018

ROLIGSKOGSÅKNING

Träning på hemmaplan idag. Det var - 5 grader inatt och under dagen blev det inte varmare än - 3. Det var förstås kanon för banan med kylan då stigarna blev hårda och snabba och det är ju lika med roligskogsåkning även fast det var lite kallt om fingrar och tår.

Irmis fick äran att köra upp banan tidigt på morgonen med lampa på cykeln då vi hade lite barnaktiviteter vid sidan av träningen. Vid 10:00 tiden kom Stefan, Johnny och Edvin och vi körde ett litet 6*1,8'km TT på banan. Det var riktigt skoj då banan var i sånt fryset och bra skick. För mig gick det bra och mina varvtider  var jämna runt 7:45 min varvet.

Senare på eftm så passa jag på att köra ett trainerpass på rouvy och jag testa deras AR! Det var skoj att cykla virtuellt uppför valparola stigningen med dess vyer och samtidigt ha AR cyklister (som man såg, inte bara en tid) att cykla emot. Det var nytt för mig!! Hade tänkt skippa rouvy men det gör jag nog inte nu utan det blir ett bra kompliment och omväxling gentemot bigringvr.