onsdag 9 maj 2012

PLANERA FLYTET

Planering, planering, planering. 
Kan vara lite trist att planera men när man står mitt i nuet så är det rätt skönt om man planerat bra. Sen ska man som jag nämnt tidigare räkna med "gott mod" att det ofta inte blir riktigt som man tänkt sig. Men ändå är det väldigt bra att ha grunden planerad. Har man det kan man mest koncentrera sig på prestera. Det gäller allt från familjeliv, hus, bil, räkningar, träning, tävling, mm.. Pust!

Just de senaste dagarna har jag planerat, bokat och anmält mig till en del viktiga race. Jag har anmält och betalt tävlingar fram till Kattegatt tour. Jag är oxå anmäld till EM i Slovenien samt VM i Brasilien. Bokat boende på SM XC i Göteborg. Apropå på det boendet så bor vi 2 mil utanför Göteborg då man skulle bli bankrutt att bo hela familjen 3 dygn i centrala Götet i mitten på Juli. 
Klart är oxå resan till VM som Tommy bokat. Resan och boendet till EM är redan klart. VM sponsorer har jag varit tidigt ute med att jaga så det är oxå i hamn, det känns riktigt bra att slippa jaga sponsorer mitt i säsong. 

Träningen har jag fått planera mer än vanligt för att få ihop den med familjelivet. Som en del cknare säkert märkt så har jag valt bort lvg träningen nästan helt. Jag kör nästan uteslutande xc eller på trainern. Det blir mer hårda pass runt timmen än distanspass. Det är lite på gott och ont. Men samtidigt så slår jag några flugor i samma smäll just nu. Då jag har lite ont om tid och jag har kört på i samma linje i några år så känns det mest inspirerade att få göra om lite på träningsfronten och få till den från lite andra infallsvinklar. 

Nu måsta jag hålla säng planeringen..... he he... Då Simon vaknar senast kl 5:00 så får man inte komma i säng senare än 22:00 om man ska orka :.))