onsdag 23 januari 2013

KAMP

Formen var god på träningslägret och det blev ett skönt break från vardagen och det gav många timmar på cykelsadeln nötandes i de vackra bergen och fina serpentinvägarna. Men kortsigtigt blev jag klart sämre. Har kört på i vanlig ordning när jag kommit hem och framförallt cyklingen har gått mega tungt och man undrar hur jag kunde trycka så mycket watt innan lägret. De två dagarnas senaste trainerpass har gått riktigt trögt. Dagens 10*1 min kämpade jag igenom med ca 50-100 watt lägre än dagarna innan lägret.

Sliten och gammal är väl anledningen. Jag borde oxå vara fullproppad med både virusar och diverse andra kända och okända bakterier efter vabbat några dagar denna vecka med dunder förkylda barn samt pussat på en lika förkyld Irmis så vi får se hur länge jag klarar att vara frisk? ....kanske kan man ha influensa utan symtom, känns lite segt bara!?
Jag har iallafall klarat mig från att äta godis detta år än så länge så det racet fortsätter och ju fler dagar man klarar desto mer svider det i själen om man tar en sötis!!! Kämpa!!!

Published with Blogger-droid v2.0.10