onsdag 13 juli 2016

VEM VINNER XCO H40

Lediga onsdagen idag och mest molnigt hela dagen lång. Dock ganska ljumma vindar så rätt skönt väder egentligen bara det att det är rätt svårt att hitta på saker med barnen på hemmaplan när det inte är badväder.  Lite av en väntans dag oxå då mesta tankarna kretsar kring SM rejset i övermorgon. Varit en väldigt lugn dag bara kollat över hojarna och mest vilat förutom 20 min återhämtningspass på spinningcykeln.

Kollade igenom startlistan för Xco ordentligt nu på eftm och några kanoner fattas faktiskt. Två av kanonerna kör elit istället sån tur är och en var ännu inte anmäld. Så jag utgår att dagens scfs lista är de jag kommer möta. Till start 51 st i H40.

Favoriten och den som har mest press på sig är Roger Persson. Han har visat sig vara snabbast av startfältet hittils. Sen är det jämnare. Men för att nämna några medaljkandidater så är Johan Malmsten och Kim Ericsson de mest troliga att ta medalj. (Dock osäkert om Johan M kommer till start).
Sen kommer ett koppel av snabbingar som kan ta medalj: Hans Mård, Roger Karlsson, Niklas Andersson, Mattias Lundqvist, Ulf Johansson, Tommy Evaldsson, Jonas Palmberg, Magnus Pettersen och Henrik Mård. Kanske jag själv där någonstans oxå.
Det kommer bli många om budet helt klart och på fredag vid ca 15:30 tiden så vet man vilka som är de snabbaste i 40 klassen.