tisdag 3 januari 2017

AVGIFTNING

Nu är allt julgodis kastat i soptunnan och svångremmen åtdragen. Kändes som en stor lättnad när skåpen var tömda då min moral att hålla mig ifrån godsaker inte är den bästa. Öppnar ändå skåpet och rotar lite men inser att det var faktiskt är tömt och inget kvarglömt. Tar en påtår kaffe istället och efter någon kvart känner man ju att man behövde inte det där söta till kaffet. Skön känsla när man kommer över det värsta suget. Man är en riktig sockerknarkare. En periodare mer exakt. För emellanåt så klarar man ganska långa perioder utan för mycket socker men till sist sitter man där i tv soffan och drar i sig de vita socker strängarna tills man överdoserat och skamset inser att det där blev man ju inte lyckligare av. Så dax för avgiftning och komma in i lite sundare vanor ett tag nu med lördagsgodis och sedan sex godisfria dagar. Det är precis lagom dos socker för jag ska må bra.

Dagens träning blev på kvällen då jag hade fullt upp hela dagen med familjeaktiviteter. 
De full laddade kina lamporna skötte sig utmärkt och gav mig full ljusstyrka de 52 minuterna det tog att cykla 6 varv på hemma banan. 
Banan var för övrigt i kanon skick då det var lite spårsnö och fruset underlag. Så snabbt och skoj före. Körde kontrollerat och lagom hårt så ska finnas energi kvar till imorrn med😊🍌