lördag 7 januari 2017

VINTERLAND

Snöat på rätt friskt under natten så på morgonen var det ca 25-30 cm snö. Det hade blåst en del oxå så på vissa ställen var det riktigt djupa snödrivor.
När det börja ljusna så ville Simon ut och åka pulka och medans han åkte skotta jag runt huset och våran backe. När jag var klar med det hade tjejerna fått på sig varma kläder och ville oxå åka pulka. Då passa jag på att skotta upp Xc banan runt kullen. Det var mycket snö och ganska tungskottad där det var drivor. Ett tag trodde jag att aldrig skulle komma fram på den 2,2 km slingan. Men den dragningen på banan är roligast så jag fortsatte skotta, en meter i taget och efter ca 2 tim skottande var banan klar för cykling. Då hade jag skottat snö i totalt 3 tim. Så jag var rätt slut både i kroppen och knoppen.....pjuuu....

Irma fick hoja först på banan efter lunch medans jag åkte pulka i våran stora backe. När Irma hojat klart var det min tur att då motionera lite. Jag körde 5 varv och tiderna låg på ca 9:30 min per varv. Det var lite mjukt då banan inte satt sig riktigt så lite extra jobbigt var det idag på banan. Men till imorrn kommer banan vara hård och snabbare. Så morgondagens träning blir på banan. Nu ska jag ladda inför söndagen med lördagsgodis!