lördag 9 januari 2016

HEMMA TRÄNING


Man befinner sig i mitten av vinterträningen perioden och det är bara lite dryga 2,5 månader kvar tills kepsen startar och efter den sedan bara några veckor innan de större tävlingarna drar igång. Så tiden går fort som vanligt.
Men just där man står idag. Halvägs i den tunga perioden så skulle det sitta fint med en stor portion motivations höjare som en  längre semester i något varmare land och bara få träna, äta, sova och leva  beach liv på vilodagarna. 
......men inte i år!!!.... heller.

Men dagens träning var inte fyskam ändå. Det blev 56 min Xc på en skottad slinga runt kullen här hemma och på sena eftm så hann jag även ut en sväng på skate skidorna på vägen där gruset ej var framme. Temperaturen var lite snällare idag och det var -7 grader så skapligt hårt och fint cykel underlag på stigarna. Snön är dock väldigt fluffig så svårt med att få snön att hålla för skidorna. Lätt att trampa ned till gruset trots att det är ca 20 cm snö. Märks när man cyklar oxå att snön är väldigt hal då den är så glatt och den bygger inte några vallar att luta sig emot. Skulle det töa så sjunker den nog till bara några cm.