söndag 3 januari 2016

OJÄMN DISTANS KVALITE


Blev skogs distans idag som träning. Det passa bra då det var lite kallt väder och hårt underlag på alla stigar. Vi var 7 st som samlades vid Ica Norrköp vid 9-tiden för lite skogskörnning. Vi rulla iväg försiktigt och lugnt men ganska snart så märktes det att det var lite ojämn kvalite på oss cyklister. Det blev en hel del väntande och det är inget skoj för någon. Särskilt inte skoj då det är lite kyligt ute. Och efter ytterligare stop pgrav kedjenitning och punka så desarmerades gruppen till 3 st och då börjar det flyta på lite bättre.
Så sista halvan av passet blev i mer normal distans fart. Blev ändå väldigt låg medelpuls trots skogskörning med 110 slag/min. 
När jag kom hem efter lite dryga 3 tim var jag ändå ganska nöjd med cykel för dagen. Ska ju köra trainer combipasset imorgon så bra med ett lugnt pass idag.

Efter en god fil lunch med en Gran Canaria träningsläger macka med sardin och vitlök så drog jag ned barnen på snowracern till badplatsen där en ganska stor skara barn åkte skridskor. Vi hade oxå med oss grillorna så blev en hel del åkande av Izabelle medans Simon och jag sladda runt med snowracern på isen. Ca 10-15 cm tjock is redan nere vid badplatsen. Några dagar till med minus grader så kan man köra runt hela kyrksjön om man vill.