torsdag 7 januari 2016

TÅLIGARE ÄN TEKNIKEN

En vardags bild om jag bott i Lycksele ;-) Eller hur Samme!?!
På kvällens distanspass kom jag fram till att jag är tåligare än tekniken än så länge. För andra passet på raken så lägger klockan av pgrav kylan. Förra passet trodde jag att jag glömt ladda klockan men till dagens pass var klockan full laddad och den pallar bara ca 12 min med gps i kylan. Den tugga igång igen efter en knapptryckning men då valde den bort att gps:a då det var så svagt batteri så dagens pass blev ca dryga 2 tim. 
Kina lamporna funka ändå ok även fast det var en klar försämring med hållbarheten. Men de klara av de två timmarna med rött blinkande sken på slutet. Vid varmare väder har de klarat 3 tim.
Värmesulorna la av efter ca 1 timme men den timmen var guld värd för fötterna. Den gjorde så jag bara var normal frusen i tårna när jag kom hem. Värme hanskarna var från biltema så de hade jag ingen förhoppning om att de skulle funka men de funka helt ok och värmde skapligt någon timme sedan fick man ta in tummen in i hansken sö fingrarna fick värma varandra. Det funka även fast det var lite puligt att växla och bromsa.

Det var -17 när jag stack iväg från jobbet och här och där under passet var nog tempen nära -20 grader. Det bet rejält i det skinnet som var utan tyg men man klara det ok med 4 lager kläder och rånarluva samt en buff runt huvet. Lite skoj att prova köra sådana pass emellanåt men det får inte bli för ofta. Sååå kul var det inte :-)