onsdag 22 juni 2016

SOMMRIGT

Strålande vacker tid på året runt midsommar. Iallafall när vädret är sommrigt och idag är det en sån där sommrig dag och tur man har "semester".
.... Jag och barnen hämtade farmor tidigt på morgonen så jag kunde sätta mig på trainern och bränna av ett 10*1 minutare pass. Kändes som jag hade hur mycket power som helst på passet och låg en bit över 400 watt på alla 10 intervallerna. Mycket nöjd med det!!

....annars sååå.....

Efter träningen så flyter dagen på som vanligt. Det är mycket av en känsla av att vara langningspersonal eller servicepersonal på sin semester nuförtiden. Inte som förr då man kunde ligga och pilla sig i naveln efter träningen. Hörs ständigt "pappa, pappa" törstig, hungrig, va ska vi göra nu, kan inte du vara med och leka...mm... så ska det städar, tvättas, laga mat, fixa trasiga grejer, plocka undan allt som dras fram ca 1000 gånger under dagen ochså ska middagen stå på bordet när Irmis kommer hem:-)
...men någongång under dagen så microslocknar man på någon bänk eller i bästa fall en solstol och då känns det rätt sommrigt skönt:-))