lördag 15 juli 2017

GLÄDJE OCH VILJA

Andra frivilliga vilodagen på raken. Det var länge sedan om man inte räknar med de där sjukdagarna i våras. För då är det bara några månader sedan jag vilade flera dagar i streck.

Vädret har varit riktigt sommrigt så det har inte varit så betungande att vila lite. Igår var hela familjen till skansen och hade picknick och promenera bland djuren.
Idag har vi badat vid stranden och hela familjen cyklade även in till Norrtälje och tog en glass. Första gången barnen cykla själva fram och tillbaks👌det var en milstolpe.
Sedan har det klippts gräs med både gräsklippare och trimmer här hemma. Så nu är det fint. Även på hemma xco banan och runt borgberget om man vill motionera mera. Har även fixat lite med tävlingcykeln och bytt ventiler och kedjelås inför morgondagens TT på högdalstoppen.

Det blir sista styrkemätaren inför SM. Bara 6 dagar kvar nu. Har tittat lite på startfältet i H40 klassen och det är många med: 57 st.
Några stora namn saknades men i deras ställe kommer alltid någon ny/gammal. Detta år så är det nog Mathias Karlsson som är jokern. Man har liksom inte riktigt koll på den Göteborgaren mer än att han ( när han väl är med) är han väldigt snabb. Sist han körde en större tävling var på CX cupen för 2 år sedan och då ledde han I elitklassen en stund. Så han kommer nog sätta färg på loppet.
Sedan är ju Kim Eriksson väldigt snabb. Bröderna Hans och Henrik Mård är alltid med högt uppe och oftast väldigt snabba de med. Det är väl de cyklisterna som har störst chans tror jag på guldet.

Finns ett 10 tal cyklister till som bara är snäppet efter och en bra dag för dem så är de med i toppen.
För min del så siktar jag förstås på pallen men formen har inte riktigt varit där den brukar vara denna tid på året. Har förbättrat mig en hel del sedan master VM i Andorra då jag var i urusel form. Frågan är om det räcker. Imorrn får man en liten fingervisning då man får möte mårdarna. Ser grymt fram emot morgondagens rejs. Glädjen och vilja finns iallafall🙂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar