måndag 13 juli 2015

LAGOM NIVÅ

Äntligen semester och 110% fokus på SM. Bara några dagar kvar nu så nu gäller det bara att träna så pass lite och tufft så benen är både starka och pigga på lördag.
Formbeskedet jag fick igår var välkomnat för min del. Alla träningar den sista tiden har pekat på fin form men som sagt tidigare är det man kan prestera på träning inte alltid lika lätt att få ut på riktig tävling. Men igår svara alla delar kanon och jag är grymt nöjd med min prestation. Känns som om att ska jag bli slagen på lördag så måste de som slår mig oxå vara i väldigt god form.

Dagens träning blev ett morgonpass på gymet. Körde väldigt kort ett litet ben pass. Mest för att reta lite andra muskler så återhämtningen går fort. Körde även bål träningen som alltid är en bra grund.

Efter lunch så rulla jag ett väldigt lätt återhämtnings pass på MTB hojen och passa på att köra till kvisthamra banan och testa uppdaterade Devils Jump. Jag höjde ju det hoppet i fredags. Men hoppet blev faktiskt lättare nu och väldigt följsamt då man landar fint i slänten. Ska det hoppet göra skäl för sitt namn så måste det nog höjas lite till och flyttas bakåt någon meter. Då blir det nog svårare men oxå farligare så det får nog vara på denna lagom nivå. 

Imorgon blir det tuff träning igen då det blir slalombacken 10*2 min.



Gårdagens resultat lista för H40 klassen.