måndag 23 november 2015

EN VARM KOPP KAFFE


En varm kopp kaffe är vad som behövs idag då det är riktigt kallt. Det är ju tidigt på vintersäsongen så man har inte vant sig vid kylan än så de -6 graderna känns verkligen in i märgen. Tur man inte bor hos Samme i Lycksele för han hade -19 grader.....brrrrr......

Den här tiden på året så brukar jag följa Kjell Olsens blogg lite mera då han befinner sig på sydligare breddgrader hela vintern. Man lever sig in och finner liksom lite värme genom honom och man hör fågelkvitter, syrsor och andra sköna sommar ljud i fantasin när man läser om vardagen där nere. 
Man börjar även längta till de slingriga vägarna på Gran Canaria och med en djup längtans suck dyker ett minne upp om kylig morgon då man precis startat cyklingen uppför berget, solens strålar som når en nere i dalen och värmen från solen som sprider sig i kroppen  Det är kärlek det!!!
Sådana minnen som får en att slita på vidare här hemma i kylan och sådant man hoppas få uppleva igen.

Idag är jag hemma med barnen då skola och dagis är stängt. Då farmor är här så hann jag med ett trainer pass nu på morgonen. jag körde 4*4 minutare uppför Col de la Madeleine. Det var tredje dagen med lite hårdare pass och det kändes. Gick ok men jag tappa rejält mot slutet då krafterna tröt. Borde haft vilodag idag men då torsdagens pass går bort pgrav familjegrejer så körde jag idag istället.
Väldigt vackert väder just nu ute så ska försöka få med mig kiddsen ut i den friska luften.