fredag 22 mars 2013

SCOTT RC 600 GT-READY


Igår var det sånt schema hela dagen så jag hinde inte blogga. Men idag är det fredag och lite lugnare samt vilodag för kroppen.
Förutom jobb och ta hand om barnen igår så skottade jag banan när jag kom hem samt byggde klart scott rc 600 som kommer vara min tävlingscykel denna säsong. Har haft den hemma I 2 veckor redan men det var lite delar som behövdes för att få ihop det hela blandannat 34,9 mm sadelstolpe(inte helt lätt att få tag på), addapter till vevlager då jag kör shimano xtr hollowtec samt direktmonterad framväxel. Sen så är det nya shimano xtr bromsar och en snyggt och lätt innolite styre från Uffe och en rock shox sid worldcup framgaffel oxå köpt av Uffe;-) Hjulen är hyffsat lätta och hållbara xtr hjul och däcken är nya för iår continentals tubless ready däck.
Jag kör inte med de lättaste prylarna på cykeln utan siktar på att försöka komma imål på de flesta racen men totalvikten på cykeln helt komplett med shimano xtr pedalerna på så väger cykeln 8,95 kilo. Strax under 9 kilo. Det är väl iallafall halvkilot mindre än titancykeln jag körde förra året. Nog om prylar:-D
Gårdagens träning blev som planerad trainer 10*1 min. Gick bra och jag satte nytt rekord på passet med 6 sekunder.
Idag blir det som sagt vila. Imorgon blir det distanspass och sist jag körde distans var på Gran Canaria:-D
Published with Blogger-droid v2.0.10