fredag 19 juni 2015

MIDSOMMAR RULL

Midsommar morgonen började med att tvätta cyklarna efter gårdagens rejs. Sedan cykeldax och det var på med näst intill vinter utstyrsel i klädväg för att inte frysa. Mötte upp Stefan i Norrtälje och sedan körde vi ett lite kortare distans/rull pass på Rådmansö. Vi körde på mtb hojarna så vi kunde köra lite kors och tvärs längst med kusten. 
Jag vek av ute vid Björkö Örn för att ansluta till familjen då vi hade lite midsommar firande där  vid "Kalles Äng". Sedan en god midsommar middag med familjen Grape. Vädret var väl lite sisådär men jag hade vinterdunjacka och tjock fleece tröja på så då var det ok. Det var inget regn där ute iallafall...
Imorgon blir det vilodag men Stefan och jag ska förbereda för Söndagens XC TT så det blir lite aktiv vila med trimmning på banan så banan är i kanonskick tills på söndag.

söndag kör vi ett MTB XC TTKvisthamra bikepark banan. Samling kl 10:00 vid parkeringen nedanför slalombacken. Start efter mastervarvet och sedan kör vi 5*3 km. 
Det blir en lite exdended version av banan då den ska vara så lik SM banan som möjligt. Några nya partier ska invigas på exdended banan och det är "Champ Climb" , "Big Stone" , "Log Drop".
 "Champ Climb" (bilden längs ned), "Big Stone"(bilden till vänster) , "Log Drop"(bilden till Höger).