tisdag 18 november 2014

TRÄNING & FIXAIORDNING

Man går upp strax efter kl 5 på morgonen ändå får man cykla tempo lopp på pendlarcykeln på morgonen vid 8 tiden för att inte komma försent till Izas skola som börjar 8:15. Inte helt lätt med barn..... Cykla  hemifrån till kvisthamraskolan på 16 min. Det tycker jag var en bra tid då jag hade Iza i barnsitsen oxå :.)
Efter en dag på jobbet så var hemfärden dock inte lika stressig.
Efter middag och Irma varit ute och sprungit så var det ut i cykelboden för ett trainerpass. Idag körde jag special 4orna. Hade bra tryck och flyt och slog ännu ett rekord på mina intervall backar. Nöjd med det såklart :.))

Annars har det varit lite planerande inför morgondagens kvälls rejs. Har varit några grejer som ska fixas trots att det är ett litet arrangemang. Tex: Lägga i lite grus i en backe, snitsla på några ställen, färg och reflex markera lite här och är på banan, ordna med start och mål plats, lägga ut en lastpall bakom den stora stenen, fixa med ved till brasan som vi tänkt tända vid starten, mm..
Sen ska ju både Irma och jag köra så det är lite råddande med barnvakt, fixa iordning cyklarna och inte minst få till lamporna.
Jag köpte ju 2 st lampor på xxl. Bara ena lampan som funkar nu så den får Irma ta och så får jag åter igen köra med min gamla jättelampa. Så det bidde till att hämta in den från slängboden och ladda den en gång till. Imorgon ska jag handla lite bullar och kaffe oxå till fikat. Jag är väl på plats vid 17:30 tiden imorgon för att fixa det sista. Vila lite nu och ladda inför imorgon kväll...

NORRORT LIGHTBULB NORRTÄLJE


  • Onsdag 19 november...KL 19:00...inbudan till-
-NORRORT LIGHTBULB 

NORRORT LIGHTBULB HEMSIDA
MTB XCO Deltävling 4 i natt cupen Norrort Lightbulb går i Norrtälje onsdagen den 19 November.

VAR: Norrtälje Kvisthamra bikepark banan. En 2,5 km bana med en höjdskillnad på 60 meter per varv. Vi kommer köra hela banlängden men vid det större hoppet på banan kommer alla få köra förbi hoppet i B-linjen. Annars ingår alla andra hinder. Finns A och B linjer. Flest varv på 45 min är tanken. Start och mål är nedanför slalombacken vid parkeringen HÄR ÄR DET.

Anmälan kl 18:30. Mastervarv kl 18:45 och Starten är kl 19:00.  Var där i tid och prova banan som är pilad och snitslad. Tidtagning är chipsystem. har man ej eget chip så finns det att hyra på plats för 20:-

Kaffe och bulle bjuds det på efter racet!!!

Välkomna /GunnarT