fredag 23 augusti 2013

BRA KÄNSLA

Supersegt internet här så därför lite dålig uppdatering. Idag tävlade  Gjertrud från Norge I D50 och hon vann sitt 7e vm guld, grymt imponerande.
Anna Persson körde oxå och blev 3a I D40, riktigt, riktigt bra!!!
Benny Andersson hade det tufft med hemmaåkarna och blev slagen av en hemmaåkare. Men Benny blev 2a I H55, starkt av forne världsmästaren.
Jag själv hjälpte till med vätskelagningen tillsammans med Hans Persson till Benny.
Efter det blev det lite seg väntan innan Samuel och jag kunde komma ut och träna på banan.

Vid 14 tiden var det grönt ljus för träning så då körde vi ett varv. Jag körde på I ett jämt flyt och hitta linjerna perfekt. Körde ett mycket bra varv och det kändes tryggt och säkert. Förutom vid stora hoppet.
Laddade för att hoppa men efter dubbelhoppet som jag rulla igenom hade jag för dålig fart och jag kände mig feg och som en nybörjare. Så jag skiter I det hoppet!!! Jag kör B-linjen och får köra så bra jag kan på resten av banan. Det svider lite mentalt att inte klara hoppet men det är fler VM som jag vill köra och till nästa VM ska jag även ha tränat på lite flygturer.

Denna gång räcker det med det lilla hoppet som jag tycker jag behärskar ok nu. Känslan var annars bra så imorgon ska jag bara köra ett varv till och se hur sönderkört det blivit efter Tommy och Atle kört. Jag ska hjälpa Atle med vätskelagningen imorgon. De startar kl 8:30 så det blir tidig morgon imorrn med. Men det är jag ju van vid:-)
Ska se om jag lyckas få ut några bilder på blogger men det går väldigt segt med internet nu. Overandout:-)