fredag 9 augusti 2013

VIKTIG MED GRUNDKÄNSLAN

Vilodag och regndag. Sista dagen på semestern och såååå lätt att det kan kännas lite tungt I sinnet. Men faktiskt så känns det helt ok att börja jobba på måndag.
Nu har man ju turen att det blir en liten mjukstart då det bara är knappa en veckas jobb innan man är ledig igen en vecka då det är VM veckan.
Jag är väldigt fokuserad på VM racet och har under hela säsongen strävat mot att det ska kännas grundbra och håller känslan blir det bra.
... Gäller att få tag I känslan, känna hur den känns och sedan försöka hålla sig fast vid den trotts saker som händer runtomkring.
Skapa en studsmatta mot negativitet runt sig och se till att tänka gott, vara positiv och glad. Det funkar alltid lika bra, prova får du se:-)
Dock inte alltid man har den grundkraften att orka vara positiv och glad men vill man tillräckligt mycket så kan man vara det I riktigt långa perioder och ju längre man håller sig kvar desto enklare är det.  Precis som allt annat!!! ...men som med allt negativt så räcker en bristning av humör eller onska att man har en lång trappa upp till det goda igen. Låter nästan lite religöst men jag är inte ett dugg religös även om jag ibland önskade det för de som är det kan alltid skylla på någon annan högre makt och kanske därför väldigt många religösa från olika religioner lyckas så bra att prestera.
Men erfarenheten har lärt mig att allt blir enklare om man är öppen, glad och positiv till I stort sett allt.... så är det bara!!!
Se bara på några Svenska stjärnor tex Alexandra Engen, Carolina Kluft....

Imorgon är det första racet på KM helgen. Öppen inbjudan här under :.))

CKN KM-helg MTB!
10-11 Augusti 2013

Lördagen den 10e Augusti:Öppet KM XCO, på den fina banan i Utlunda på vägen ner till lundabadet HÄR ÄR XC RACET!!!
Tävlingstid ca 1 timme på småkuperad lite kurvig skogstig o en bit asfalt. Start kl 1100.

Söndagen den 11e Augusti:Öppet KM XCM (Långlopp).
Start o mål vid Vigelsjö gård Norrtälje HÄR ÄR LÅNGLOPPET!!!
Samma bana som i fjol, dvs mestadels lättåkt med mycket grusväg, skogsväg, banvall o lite skogsstig.
Banlängd ca 40 km, körs ett varv. (obs osnitslat)
Start kl 11 00
Alla är välkomna, även utsocknes cyklister