lördag 31 augusti 2013

THE BIG JUMP

Lite halvdassig bild som bevisbild då jag fick filma hoppningen och sen fota av dataskärmen :-) . Bakgrunden till det är åskan, blixten gjorde ett nästan direktned slag I huset igår och det small och blixtrade som knallskott ur el utagen. Irmis som stod närmas fick lite laddning I kroppen. Jätteläskigt!!! Sån tur var så hade jag dragit ur sladdarna för modem och tv:en men det hjälpte inte för digitalboxen som hade ingång från parabolen - så bara kasta boxen I soporna. Ska kolla upp hur det är med att se tv genom datan istället. Samma var det med telefonen som är heldöd liksom adsl:en sedan nedslaget men det åtgärdar telia inom några dagar. Så blir till att surfa på segdeg telefonen tills adsln är tillbaka.

På dagens träning så gjorde jag om banan något och premiär hoppa ''the big jump'' iklädd Argentinas teamtröja :-D

Första hoppet var en tröskel att övervinna och lite läskigt och jag landa förstås lite på framhjulet med hjärtat I halsgropen. Sedan flöt det på bättre och bättre och jag börjar få tillbaka hoppkänslan som legat nere sedan 1991. Övning ger färdighet. Nu är det bara att fortsätta bygga dubbelhoppet och sedan öva, öva, öva till man hoppar över med händerna på ryggen;-) .
Körde 6 varv på den något förlängda banan som tog ca 8 min per varv, blev ca 45 min träning idag.
Ska oxå börja sätta ihop tävlingscykeln som hade lite längre resa hem från sydafrika, cykel och resväskan kom först sent på torsdagkvällen hem från arlanda. Första gången jag varit med om att inte få väskorna med mig direkt hem.